SAMsARA er en liten kvalitetsorientert produsent etablert i 2002 i Santa Barbara County, California. Vineriet har spesialisert seg på småskala vinproduksjon av Pinot Noir, Syrah, Grenache og Chardonnay fra noen av de mest prestisjefylte vinmarkene i Sta. Rita Hills og omegn, som Rancho La Viña, Radian og Bentrock.
Navnet SAMsARA er hentet fra sanskrit og betyr "den evige syklus av liv, død og gjenfødelse" – et begrep som speiler naturens rytme og vinens årlige kretsløp. Filosofien bygger på en overbevisning om at vin skal uttrykke opprinnelse og årgang uten forstyrrelser. Vinene lages med minimal intervensjon, spontan gjæring, helklasegjæring der det er naturlig, lav svovelbruk og ufiltrert tapping.
Med Matt Brady som vinmaker og eierne Joan og Dave Szkutak i ryggen, har SAMsARA videreført og forsterket sin visjon: Å lage autentiske viner som kombinerer kraft og presisjon, og som tydelig speiler jordsmonn, klima og druesort.