Fransk vin til lam

I Nord-Rhône regjerer kraftige syrah viner med aroma av mørke bær, hengt kjøtt og peppertoner. Og i Syd-Rhône finner vi blandingsvinen Châteauneuf-du-Pape som med opptil 13 druesorter gir stor smaksbredde. Begge viner er store, fyldige viner som trenger mat med både protein og fett som vi finner i lammelåret. Kjør gjerne vinen over i en karaffel noen timer før måltidet.   – Her finner du våre røde viner fra Nord-Rhône

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.